Medisch advocaat Almere

Medisch advocaat Almere

Bent u op zoek naar een medisch advocaat in Almere of omgeving? Een medisch advocaat van De Haan Advocaten & Notarissen is gespecialiseerd in het bijstaan van medici, paramedici en andere zorgverleners. Een van onze medisch advocaten kan u adviseren en indien nodig bijstaan.

Advocaat voor medici

De Haan Advocaten & Notarissen is gespecialiseerd in het bijstaan van medici, paramedici en andere zorgverleners. Binnen de gezondheidszorg komen veel rechtsgebieden samen zoals gezondheidsrecht (bijvoorbeeld behandelingsovereenkomsten en recente wetgeving als Wlz, Wmo en Wkkgz), huurrecht (bijvoorbeeld huur en gebruik), ondernemingsrecht (bijvoorbeeld maatschap, BV, coöperatie en vereniging), arbeidsrecht (bijvoorbeeld loondienst en personeel) en in incidentele gevallen strafrecht. Doordat wij een fullservicekantoor zijn kunnen wij u altijd van dienst zijn.

Samenwerkingen tussen zorgverleners

Er ontstaan steeds meer samenwerkingen tussen verschillende zorgverleners. Wilt u zorgen voor de juiste juridische structuur voor een samenwerkingsverband binnen de gezondheidszorg of zoekt u hulp bij het ontvlechten van een samenwerking? Een medisch advocaat van onze vestiging in Almere kan u daar uitstekend in adviseren en begeleiden. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in het oplossen van geschillen, vaak zonder tussenkomst van formele arbitrage of een rechter. Indien overleggen of onderhandelen niet tot de gewenste oplossing leidt, kunnen we u uiteraard bijstaan in een procedure bij de rechter of het Scheidsgerecht Gezondheidszorg.

Medisch advocaat in Almere bij klachten en tuchtklachten

Een medisch advocaat in Almere beantwoordt graag uw vragen over bijvoorbeeld de nieuwe kwaliteits- en klachtwet voor de gezondheidszorg (Wkkgz). Indien u te maken krijgt met een klacht, is het de moeite waard om vooraf in te schatten wat de gevolgen van een eventuele tuchtrechtelijke procedure zijn. Een medisch advocaat van onze vestiging in Almere kan u daar een goed beeld van schetsen. Uiteraard kan een medisch advocaat u begeleiden wanneer iemand een tuchtklacht indient of naar de rechter stapt. Onze medisch advocaten hebben veel ervaring met (tucht)klachten.

Meer informatie van een medisch advocaat

Wenst u meer informatie over onze expertise en ervaring als medisch advocaat in Almere of bent u specifiek op zoek naar advies in een bepaalde zaak? Neem contact op met een van onze medisch advocaten.

Deel deze pagina