Medisch advocaat Zwolle

Medisch advocaat Zwolle

Bent u op zoek naar een medisch advocaat in Zwolle en omstreken? Een medisch advocaat van De Haan Advocaten & Notarissen kan u als medicus, paramedicus of andere zorgverlener van dienst zijn. Op de vestiging in Zwolle zijn medisch advocaten werkzaam die u te allen tijde kunnen adviseren of bijstaan.

Advocaat voor zorgverleners

Een medisch advocaat heeft veel ervaring met zaken waar u binnen de gezondheidszorg mee te maken kunt krijgen. Binnen de gezondheidszorg heeft u te maken met verschillende rechtsgebieden. Zo kunt u bijvoorbeeld te maken krijgen met bestuursrecht (vergunningen en IGZ), ondernemingsrecht (rechtsvormen), huurrecht (huur en gebruik), gezondheidsrecht (recente wetgeving als Wlz, Wmo en Wkkgz) of arbeidsrecht (personeel en loondienst). In incidentele gevallen kunt u binnen de gezondheidszorg ook te maken krijgen met strafrecht. We zijn een fullservicekantoor en hebben daarom de kennis van alle rechtsgebieden in huis. We kunnen u altijd van het beste advies voorzien.

Advocaat bij samenwerking in de zorg

Wilt u een samenwerking aangaan binnen de gezondheidszorg? Een medisch advocaat helpt u graag bij het aangaan van een samenwerkingsverband binnen de gezondheidszorg. Ook als er sprake is van een geschil of als u een samenwerkingsverband wilt ontvlechten, kan één van onze medisch advocaten u bijstaan. Een medisch advocaat in Zwolle en omgeving zoekt altijd eerst naar een oplossing buiten de rechter of formele arbitrage om. Indien dat niet mogelijk is, deinst een medisch advocaat er uiteraard niet voor terug om u te begeleiden tijdens een gang naar de rechter of het Scheidsgerecht Gezondheidszorg.

Medisch advocaat in Zwolle voor de gezondheidszorg

Heeft u bijvoorbeeld een vraag over de nieuwe kwaliteits- en klachtswet voor de gezondheidszorg (Wkkgz)? Of heeft u te maken met een klacht of tuchtklacht? Het is verstandig om een medisch advocaat hierbij te betrekken. Een medisch advocaat kan een inschatting maken wat de eventuele tuchtrechtelijke impact kan zijn van een klacht. Een medisch advocaat van De Haan Advocaten & Notarissen in Zwolle heeft veel ervaring met dergelijke zaken.

Meer informatie of advies van een medisch advocaat

Wilt u advies van een medisch advocaat in Zwolle en omstreken? Of heeft u begeleiding nodig bij een klacht of tuchtklacht? Neem vrijblijvend contact op met een van onze medisch advocaten.

Deel deze pagina