Letselschade advocaat Almere

Letselschade advocaat Almere

Een ongeluk zit in een klein hoekje: het overkwam u zomaar, uit het niets misschien. U had wellicht niet gedacht op korte termijn een letselschade advocaat nodig te hebben. Nu het toch zover is, staan we graag voor u klaar.

Heeft u letsel opgelopen als het gevolg van iemands handelen of nalaten tot handelen? Zodra iemand anders aansprakelijk is voor het letsel dat bij u ontstaat, heeft u recht op een schadevergoeding. Bij de Haan Advocaten & Notarissen Almere werken gespecialiseerde letselschade advocaten. Onze gespecialiseerde letselschade advocaten kunnen aangeven welke schadevergoeding u kunt eisen en kunnen u daarbij direct ondersteunen.

Letselschade advocaat bij verkeers- of sportongeval

We zorgen er als letselschade advocaat in Almere bijvoorbeeld voor dat u na een verkeersongeval of een sportongeval een passende schadevergoeding kunt eisen. Is er sprake van overlijdensschade, een arbeidsongeval, mishandeling of een medische fout? Ook in die gevallen kunnen we u terzijde staan.

Bij De Haan Advocaten & Notarissen werken 160 medewerkers, verdeeld over 7 vestigingen. Er is dus direct een letselschade advocaat in Almere voor u beschikbaar. Was er sprake van een kop-staartbotsing in het verkeer of bracht iemand u opzettelijk letsel toe tijdens het sporten? Dat zijn zaken waar wij u in kunnen bijstaan.

Kosten van een letselschade advocaat

Benieuwd naar de kosten van een letselschade advocaat? Zolang de tegenpartij de aansprakelijkheid (nog) niet erkent, bestaan er verschillende mogelijkheden tot juridische bijstand. We kunnen u van dienst zijn op basis van een toevoeging, no cure no pay, een rechtsbijstandsverzekering of op basis van ons uurtarief. Uiteraard lichten we u graag vrijblijvend de verschillende mogelijkheden toe, zodat u goed weet waar u aan toe bent en wat u van ons kunt verwachten.

We zorgen in alle gevallen voor een ervaren letselschade advocaat die de juridische zaken waar u mee te maken krijgt uit handen kan nemen. U kunt zich richten op uw herstel en op de toekomst, terwijl wij zorgen voor de juiste juridische afwikkeling van de zaak.

Letselschade advocaat in Almere inschakelen

Een letselschade advocaat in Almere inschakelen? Zorg voor een ervaren advocaat. Letselschade kent raakvlakken met zowel het arbeidsrecht, ondernemingsrecht, bestuursrecht en zelfs strafrecht. Doordat wij een full service kantoor zijn met 90 advocaten, notarissen en juristen verdeeld over 7 vestigingen, kunnen wij u bij iedere zaak uitstekend én bij u in de buurt van dienst zijn.

Meer weten over een letselschade advocaat in Almere of benieuwd naar de kosten? Neem contact met ons op, dan vertellen we u daar vrijblijvend meer over.

Deel deze pagina