Letselschade advocaat Assen

Letselschade advocaat Assen

Gebeten door een hond, van achteren aangereden of wellicht betrokken geraakt bij een kroeggevecht en een tand verloren? Letselschade ontstaat uit tal van uiteenlopende situaties. Een letselschade advocaat in Assen zorgt voor de juridische bijstand waar u naar op zoek bent.

Een letselschade advocaat zorgt voor juridische ondersteuning tijdens uiteenlopende zaken. Is er sprake van overlijdensschade, een arbeidsongeval, mishandeling, een medische fout, verkeers- of sportongeval? In al deze gevallen zorgen we er als ervaren advocaten voor dat u de letselschade kunt verhalen op de persoon die daarvoor aansprakelijk is.

Kosten letselschade advocaat

Bent u benieuwd naar de wijze waarop wij, als letselschade advocaat in Assen, onze vergoeding berekenen? Zolang de tegenpartij de aansprakelijkheid niet erkent, kunnen we u op verschillende manieren van dienst zijn. We werken op basis van no cure no pay, op basis van toevoeging (gesubsidieerde rechtsbijstand), een rechtsbijstandsverzekering of op basis van ons uurtarief. We schetsen u op voorhand graag de mogelijkheden en de kosten, zodat u goed weet waar u aan toe bent.

De kennismaking met een letselschade advocaat in Assen is altijd gratis en vrijblijvend. We bespreken de mogelijkheden, desgewenst gewoon bij u thuis. Liever bij ons op kantoor langskomen? U bent op afspraak van harte welkom.

Letselschade advocaat na arbeidsongeval of medische fout

We kunnen u als letselschade advocaat in Assen bij diverse zaken van dienst zijn. Is er sprake van een arbeidsongeval waarvoor uw werkgever aansprakelijk is of maakte het ziekenhuis een medische fout en wenst u een schadevergoeding voor het letsel dat u of iemand anders daardoor heeft opgelopen? Met dergelijke zaken hebben onze letselschade advocaten veel ervaring, daarom staan we u graag terzijde.

Letselschade advocaat in Assen met veel ervaring

Uiteraard kunt u rekenen op een letselschade advocaat in Assen met gedegen ervaring. We zorgen voor de juridische begeleiding tijdens de zaak en zorgen er desgewenst voor dat u daar zelf zo min mogelijk omkijken naar heeft. We zorgen voor een passende schadevergoeding voor het letsel dat u heeft opgelopen.

Letselschade heeft raakvlakken met zowel het strafrecht, bestuursrecht, ondernemingsrecht, als bijvoorbeeld het arbeidsrecht. Dat betekent dat u het meest heeft aan een ervaren advocaat die eenvoudig ruggespraak kan hebben met andere specialisten binnen ons kantoor. Doordat wij een fullservicekantoor zijn hebben wij kennis van alle rechtsgebieden in huis.

Direct een afspraak maken en kennismaken met een letselschade advocaat in Assen of meer weten over de kosten en onze werkwijze? Neem contact met ons op, we horen graag van u.

Deel deze pagina