Letselschade advocaat Groningen

Letselschade advocaat Groningen

Mishandeling heeft grote impact op zowel uw fysieke als mentale gesteldheid. Het is van groot belang uw recht te halen en daarmee ook formeel voor uzelf op te komen. We staan u bij De Haan Advocaten & Notarissen graag bij.

Vanuit onze vestiging in Groningen zorgen we er als letselschade advocaat voor dat we u juridisch bij kunnen staan waar u dat wenst en nodig heeft. Is er lichamelijk en/of geestelijk letsel ontstaan? U heeft dan in principe recht op een schadevergoeding.

Letselschade advocaat bij mishandeling

Mishandeling kan net als een arbeidsongeval, een medische fout, een verkeersongeval of bijvoorbeeld een sportongeval leiden tot geestelijke en/of lichamelijke schade. Wij kunnen u in het geval van mishandeling uitstekend bijstaan als letselschade advocaat in Groningen. We verdiepen ons in uw situatie om goed te begrijpen wat er aan de hand is of was. Op basis daarvan maken we een plan voor uw verdediging en zorgen we voor de juridische bijstand die u wenst.

Kosten van een letselschade advocaat

De kosten van een letselschade advocaat in Groningen kunt u, indien de aansprakelijkheid erkend is, verhalen op de verzekeringsmaatschappij. Dat betekent dat u daar zelf in principe geen kosten voor hoeft te maken. Is de aansprakelijkheid door de tegenpartij nog niet erkend? In dat geval kunnen we u van dienst zijn op basis van een toevoeging, no cure no pay, een rechtsbijstandsverzekering of op basis van ons uurtarief.

Uiteraard schetsen we u op voorhand graag de kosten of denken we met u mee over een methode om dit goed te kunnen regelen. We zorgen in alle gevallen voor deskundige bijstand door een letselschade advocaat in Groningen of omgeving. U kunt zich richten op uw herstel en toekomst, terwijl wij aan de slag gaan met de juridische zaak.

Letselschade advocaat in Groningen inschakelen

Wilt u een letselschade advocaat in Groningen inschakelen? U bent op afspraak van harte welkom op ons kantoor. We staan u graag bij en zorgen er met de 7 vestigingen voor dat we dat direct en gewoon bij u in de buurt kunnen doen.

De Haan Advocaten & Notarissen is een fullservice advocatenkantoor. We hebben ruime ervaring als letselschade advocaat en zijn daarnaast thuis in arbeidsrecht, ondernemingsrecht, bestuursrecht en strafrecht. Dat betekent dat we beschikken over een brede expertise binnen het recht. We kunnen u uitstekend bijstaan bij uiteenlopende juridische situaties.

Wilt u meer weten over de letselschade advocaat in Groningen of bent u benieuwd naar het kostenplaatje? Neem contact met ons op, dan vertellen we u er graag meer over.

Deel deze pagina