Letselschade advocaat Leeuwarden

Letselschade advocaat Leeuwarden

Heeft u in uw directe omgeving te maken gekregen met een medische fout of bent u daar zelf het slachtoffer van geworden? Dit kan grote lichamelijke en ook geestelijke gevolgen hebben. Als letselschade advocaat in Leeuwarden en omgeving staan we u graag juridisch bij. We schetsen de mogelijkheden tot een schadevergoeding en kunnen de zaak desgewenst volledig voor u uit handen nemen, zodat u zich kunt richten op het herstel en de toekomst.

Letselschade advocaat bij een medische fout

Na een medische fout heeft u recht op schadevergoeding, indien er sprake is van letselschade. Dit kan zowel lichamelijk als geestelijk zijn. Komt een slachtoffer te overlijden als gevolg van een medische fout? Dan is er sprake van overlijdensschade en kunt u als nabestaande onder bepaalde voorwaarden een schadevergoeding verkrijgen.

We hebben als letselschade advocaat in Leeuwarden veel ervaring met medische fouten en de schadevergoedingen die daaruit kunnen voortvloeien. Dat betekent dat we u op voorhand goed kunnen schetsen waar u op kunt rekenen en hoe de procedure eruit zal zien. We staan u als letselschade advocaat in Leeuwarden graag bij na een medische fout, net als wanneer u te maken krijgt met een arbeidsongeval, mishandeling, verkeersongeval of bijvoorbeeld een sportongeval.

Letselschade advocaat kosten

De kosten van een letselschade advocaat zijn meestal te verhalen op de verzekeringsmaatschappij, zodat u daar zelf in principe geen kosten voor hoeft te maken. Het is daarvoor wel van belang dat de tegenpartij de bijvoorbeeld medische fout erkend. Is dat nog niet het geval? Dan bestaan er een aantal andere mogelijkheden. We kunnen dan werken op basis van een toevoeging, no cure no pay, een rechtsbijstandsverzekering of op basis van ons uurtarief.

Op die manier houden we de kosten van een letselschade advocaat in Leeuwarden voor u in de hand. Uiteraard geven we u op voorhand aan wat de kosten (ongeveer) zullen zijn, zodat u zelf na kunt gaan wat het kost om uw recht te halen na een medische fout en bijvoorbeeld voor een schadevergoeding voor uw lichamelijk en/of geestelijk letsel te zorgen.

Ervaren letselschade advocaat in Leeuwarden

Zoekt u een letselschade advocaat in Leeuwarden die ervaring heeft met medische fouten en de procedures die daaruit volgen? We hebben bij De Haan Advocaten & Notarissen tal van dergelijke zaken gevoerd. Verdeeld over de 7 kantoren werken we met 90 advocaten, notarissen en juristen regelmatig aan het claimen van een schadevergoeding na een medische fout.

Meer weten over de letselschade advocaat in Leeuwarden of benieuwd in welke andere gevallen we u goed kunnen bijstaan? Neem contact met ons op, we horen graag van u.

Deel deze pagina