Letselschade advocaat Zwolle

Letselschade advocaat Zwolle

Een ongeluk zit in een klein hoekje, bijvoorbeeld op het werk waar zo nu en dan spaanders vallen. Slachtoffer geworden van een arbeidsongeval en benieuwd of er een schadevergoeding mogelijk is? In het geval van geestelijke en/of lichamelijke schade kunnen we u als letselschade advocaat in Zwolle uitstekend bijstaan. We schetsen u graag de mogelijkheden tot een schadevergoeding.

Uiteraard kunnen we u ook in een aantal andere situaties goed bijstaan als letselschade advocaat in Zwolle. Heeft u te maken gekregen met mishandeling, een medische fout, een verkeersongeval of een sportongeval? Gebeurde dit iemand anders in uw omgeving? Wij hebben de ervaring en expertise in huis om u uitstekend bij te staan, uw recht te halen en het maximale te bereiken.

Letselschade advocaat na een arbeidsongeval

Het is na een arbeidsongeval een prima idee om een letselschade advocaat in Zwolle in te schakelen. We bevinden ons gewoon bij u in de buurt en kunnen u direct bijstaan op het juridische vlak. Is er sprake van lichamelijke en/of geestelijke schade? U heeft dan in principe recht op een schadevergoeding voor de schade die u heeft opgelopen of ervaart.

Kosten van een letselschade advocaat

Het is voor de kosten van een letselschade advocaat in Zwolle van belang dat de tegenpartij de aansprakelijkheid erkent. Zodra er sprake is van een arbeidsongeval dient de werkgever de aansprakelijkheid en verantwoordelijkheid daarvoor te erkennen. In dat geval kunnen we de kosten voor onze letselschade advocaat verhalen op de verzekeringsmaatschappij, zodat u daar zelf geen omkijken naar heeft.

Lukt dat niet, bijvoorbeeld omdat de tegenpartij de schade niet erkent? In dat geval kunnen we werken op basis van een toevoeging, no cure no pay, uw rechtsbijstandsverzekering of ons uurtarief. Uiteraard kunnen we de kosten van de letselschade advocaat in Zwolle op voorhand schetsen en zetten we dat bijvoorbeeld graag af tegen de schadevergoeding waar we samen met u voor kunnen zorgen.

Letselschade advocaat in Zwolle inschakelen

We zijn een ervaren letselschade advocaat in Zwolle en omgeving. Dat betekent dat we u direct én gewoon bij u in de buurt kunnen bijstaan. De Haan Advocaten & Notarissen is een fullservicekantoor en werkt vanuit 7 verschillende vestigingen. Met 90 advocaten, notarissen en juristen beschikken we altijd over de ervaring en de juridische expertise waar u naar op zoek bent.

Meer weten over de kosten van een letselschade advocaat in Zwolle of benieuwd naar onze concrete aanpak? Neem contact met ons op, dan vertellen we u er graag meer over.

Deel deze pagina