Mediation

Mediation

Gaat u scheiden en wilt u graag in onderling overleg afspraken maken over de gevolgen van uw scheiding? Of heeft u hulp nodig bij het opstellen van een ouderschapsplan? Bij De Haan werken vFAS erkende advocaat-mediators die u graag bijstaan. 

Wanneer u graag in onderling overleg afspraken wilt maken over de gevolgen van uw scheiding, dan is mediation de beste optie. Tijdens een mediationtraject gaat u onder begeleiding van een vFAS erkende advocaat-mediator met elkaar in gesprek. Onze mediators beschikken over de juiste vaardigheden en technieken om deze gesprekken in goede banen te leiden en om u van gedegen juridisch advies te voorzien. De gemaakte afspraken worden door de advocaat-mediator (juridisch) verwoord in een convenant waarna de rechtbank verzocht zal worden om de scheiding uit te spreken en om de gemaakte afspraken in een beschikking te bekrachtigen.

Ook begeleiden wij gescheiden ouders bij het maken van afspraken in het belang van hun kinderen, welke afspraken door de advocaat-mediator worden vastgelegd in een ouderschapsplan. Daarnaast treden wij ook op als mediator in erfrechtelijke geschillen.

Deel deze pagina