Uitnodiging workshop “Onveilige producten: wat te doen bij product recall en productaansprakelijkheid”

13 februari 2019

DeHaan Advocaten en Notarissen nodigt u van harte uit voor de workshop: “Onveilige producten: wat te doen bij product recall en productaansprakelijkheid”. Deze workshop wordt gehouden in De Elfstedenhal te Leeuwarden op donderdag 11 april 2019 van 16.00 uur tot 17.00 uur met aansluitend een borrel. U bent welkom vanaf 15.30 uur.

Datum11 april 2019
Tijdstip15:30 - 17:00 uur
LocatieLeeuwarden

Deze workshop wordt gehouden in De Elfstedenhal te Leeuwarden op donderdag 11 april 2019 van 16.00 uur tot 17.00 uur met aansluitend een borrel. U bent welkom vanaf 15.30 uur.
Ontploffende koffiezetapparaten, lekkende waterkruiken, met fipronil besmette eieren of met salmonella besmette zalm… Weet u als producent of distributeur (in zowel de food als de non-food sector) wat u moet doen als u geconfronteerd wordt met een product recall?

De workshop is met name relevant voor producenten en distributeurs in zowel de food als de non-food sector. Tijdens de workshop wordt aan de hand van voorbeelden uit de praktijk nader ingegaan op de volgende vragen:

  • Wanneer bestaat een wettelijke verplichting tot het houden van een product recall?
  • Welke maatregelen moeten getroffen worden, en door wie?
  • Wat is de rol van de toezichthouder?   
  • Is een product recall te verzekeren?
  • Op welke manieren kunt u de financiële gevolgen van een product recall voor uw bedrijf (proberen te) beperken?

De workshop wordt gegeven door Arlette van Wessel. Zij is als advocaat verbonden aan DeHaan Advocaten en Notarissen en is gespecialiseerd in het aansprakelijkheids- en verzekeringsrecht, met een bijzondere aandacht voor productaansprakelijkheid en product recall.

Aan deelname van de workshop zijn geen kosten verbonden. Introducés zijn welkom. U kunt zich aanmelden voor de workshop door een mailtje te sturen naar workshop@dehaanlaw.nl. Aanmelden kan tot 1 week voor de geplande datum, maar er is slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Sprekers

Aanmelden