Cobouw Café: eerste live bouwtalkshow

Cobouw Café: eerste live bouwtalkshow

Het Cobouw Café is de enige echte live talkshow voor de bouw waar verslaggevers van Cobouw in gesprek gaan met bevlogen (infra) bouwers, architecten en bestuurders en andere bouwprofessionals. Interviews worden afgewisseld met columns en discussies over lokale bouwzaken. Livemuziek, het Kopspijkerspel en de Bouwbattle staan garant voor een gezellige avond.

Op 11 mei zitten onder anderen René de Heer, wethouder van Zwolle en Marlies van Wijhe, CEO van familiebedrijf Van Wijhe Verf aan tafel. Centraal staan de kansen voor de bouwsector in de regio Zwolle. Hoe gaat het met de bouw in Zwolle en omstreken, wat zijn de mooiste onlangs opgeleverde projecten, wat zijn de kansen en bedreigingen? Op deze vragen proberen we tijdens een gezellige avond antwoord te krijgen.

Na afloop van het inhoudelijke programma is er volop gelegenheid om te netwerken en onder het genot van een drankje na te praten met gasten en journalisten van Cobouw.  Uw gastheren zijn Thomas van Belzen en Joost Zwaga.

Informatie:
Wanneer: 11 mei 2016 vanaf 19.30 uur
Waar: ABN AMRO in Zwolle
Kosten: Entree is gratis.
Klik hier voor meer informatie.
Klik hier om u aan te melden. 

Cobouw Café Zwolle wordt mede mogelijk gemaakt door De Haan Advocaten & Notarissen, Schagen Groep, ABN AMRO Bank, De Aanbestedingskalender, Cees de Bruin Architecten, Nooter Technische Installaties, BPD (Bouwfonds Property Development)

Deel deze pagina