Cobouw Café Zwolle groot succes

Cobouw Café Zwolle groot succes

Op woensdag 11 mei werd het Cobouw Café Zwolle georganiseerd. Deze live talkshow werd door ongeveer 100 bouwprofessionals (waaronder bouwers, architecten en bestuurders) bijgewoond. De gastheren van deze talkshow waren Thomas van Belzen en Joost Zwaga.

Aan tafel zaten onder andere René de Heer, wethouder van Zwolle en Marlies van Wijhe, CEO van familiebedrijf Van Wijhe Verf. De kansen voor de bouwsector in de regio Zwolle stonden tijdens deze avond centraal. Hoe gaat het met de bouw in Zwolle en omstreken, wat zijn de mooiste onlangs opgeleverde projecten, wat zijn de kansen en bedreigingen? Interviews werden afgewisseld met columns en discussies over lokale bouwzaken. Daarnaast hebben de livemuziek, het Kopspijkerspel en de Bouwbattle bijgedragen aan deze succesvolle avond.

Bekijk hieronder de compilatievideo van deze middag.

Cobouw Café Zwolle

Cobouw Café Zwolle

Het Cobouw Café Zwolle werd mede mogelijk gemaakt door De Haan Advocaten & Notarissen, Schagen Groep, ABN AMRO Bank, De Aanbestedingskalender, Cees de Bruin Architecten, Nooter Technische Installaties, BPD (Bouwfonds Property Development).

Deel deze pagina