De Haan Advocaten & Notarissen grootste Noordelijke kantoor in de ‘Stand van de Advocatuur’

De Haan Advocaten & Notarissen grootste Noordelijke kantoor in de ‘Stand van de Advocatuur’

Persbericht.

 Groningen, 28 maart 2012

De Haan Advocaten & Notarissen is wederom gestegen in de jaarlijkse ‘Stand van de Advocatuur’. Zowel op de lijst van advocatenkantoren als op de lijst van combinatiekantoren van advocaten en notarissen staat het kantoor dit jaar op de tweeëntwintigste plaats. Peildatum 1 januari 2012. Daarmee is De Haan Advocaten & Notarissen nu officieel de grootste juridische dienstverlener van de Noordelijke provincies. Dit werd afgelopen week bekend gemaakt tijdens een presentatie in het WTC te Amsterdam.

De ‘Stand van de Advocatuur’ is het enige jaarlijks terugkerende marktonderzoek binnen de advocatuur. Het rapport signaleert trends en nieuwe of opvallende ontwikkelingen en innovaties. ‘De Stand’ belicht jaarlijks de top-50 van advocatenkantoren, met daarbij financiële kerngegevens zoals bruto winst per partner, leverage en kantooromzetten.

Bestuursvoorzitter Winfryd de Haan over de nieuwe cijfers: "We zijn natuurlijk zeer content met dit nieuws. Het is goed te zien dat cijfers bewijzen wat wij al eerder constateerden. De Haan Advocaten & Notarissen is een voortvarende en professionele organisatie. Maar onze groei en zeker het stijgen op zo’n lijst, is geen doel op zich. Liever steken we onze aandacht en energie in het bewaken en verbeteren van onze kwaliteit. We focussen ook liever op de toekomst".

Deel deze pagina