De Haan Advocaten & Notarissen in Top 10 meest gewilde werkgevers

De Haan Advocaten & Notarissen in Top 10 meest gewilde werkgevers

De Haan Advocaten & Notarissen is op de 8ste plaats binnengekomen in de Top 50 van meest gewilde juridische werkgevers van 2016. Dat blijkt uit de ranglijst ‘Meest aantrekkelijke werkgevers van Nederland 2016’ van Universum Global. De lijst is samengesteld op basis van onderzoek onder 20.000 studenten, waaronder bijna 1.800 rechtenstudenten.

Naast bedrijven en overheidsinstanties hebben 23 advocaten- (& notaris)kantoren de Top 50 behaald. Van deze 23 kantoren hebben wij de derde plek weten te bemachtigen. Naast grootste juridische dienstverlener van de Noordelijk provincies en onze positie in de Top 20 van de Stand van de Advocatuur, mogen we ons nu ook tot de meest gewilde werkgevers van Nederland rekenen. Een prestatie waar we trots op zijn!

Vanwege de groei van ons kantoor zijn we regelmatig op zoek naar gedreven en betrokken collega’s. Klik hier om onze actuele vacatureaanbod te bekijken. Is er op dit moment geen passende vacature? Maar ben je ervan overtuigd dat je perfect bij ons past? Open sollicitaties zijn altijd welkom. We maken graag kennis met ambitieuze rechtenstudenten die uit willen groeien tot sterke specialisten, maar ook met ervaren professionals die de kar kunnen trekken.

Klik hier om het rapport van Universum Global te bekijken.

Deel deze pagina