De Haan Advocaten & Notarissen ISO 9001 gecertificeerd

De Haan Advocaten & Notarissen ISO 9001 gecertificeerd

KLANTGERICHTHEID EN KOSTENBEWUSTZIJN VERANKERD IN DE ORGANISATIE

14 december is een bijzondere datum voor De Haan Advocaten & Notarissen: sinds die dag is het kantoor ISO-9001-gecertificeerd. Dat betekent in de praktijk dat klantgerichtheid, kostenbewustzijn en continue verbetering verankerd zijn in de organisatie. De Haan onderscheidt zich met het certificaat van andere juridische dienstverleners.

Wat is ISO 9001?

De term klinkt bekend, maar wat is ISO 9001 nu precies? Eén begrip staat centraal: kwaliteit. De ISO-9001-norm geeft de eisen weer waaraan een organisatie dient te voldoen om dienstverlening van hoge kwaliteit te leveren. De Haan Advocaten & Notarissen voldoet aan al deze eisen; het kantoor is gecertificeerd door een onafhankelijke instantie.

Klantgericht werken is de belangrijkste voorwaarde voor kwaliteit. In eenvoudige woorden: je zegt wat je doet, je doet wat je zegt en je bewijst het. Ook kostenbewustzijn en de ambitie om continue te werken aan verbeteringen tellen mee voor het verkrijgen van de ISO-certificering.

Hoe waarborgt De Haan de kwaliteit?

Een groot kantoor als De Haan Advocaten & Notarissen kent veel verschillende processen. Het is zaak dat medewerkers van elkaar weten waar ze mee bezig zijn en hoe ze elkaar kunnen versterken. Over de te volgen werkwijze zijn afspraken gemaakt, die vervolgens vastgelegd zijn in protocollen. Het resultaat is een glashelder kwaliteitshandboek, waarover iedere medewerker beschikt: een waarborg voor consistentie en kwaliteit.

Waarom is ISO 9001 de kroon op het werk?

De ISO-9001-certificering is voor De Haan Advocaten & Notarissen de kroon op het werk: klantgerichtheid, kostenbewustzijn en het streven naar continue verbetering waren allang kenmerkend voor de werkwijze van het kantoor. De kwaliteitsstandaard geeft De Haan een voorsprong op andere aanbieders in de markt, want bij aanbestedingen wordt steeds vaker een ISO-9001-normering vereist.

Deel deze pagina