De Haan advocaten & notarissen verwelkomt nieuwe huurder PNO CONSULTANTS

De Haan advocaten & notarissen verwelkomt nieuwe huurder PNO CONSULTANTS

Kantoorgebouw wordt centrum van hoogwaardige zakelijke dienstverlening 

Vanaf woensdag 15 september 2011 is PNO Consultants officieel huurder bij De Haan Advocaten & Notarissen voor een periode van tenminste 5 jaar. De twintig vaste medewerkers van deze onderneming, gespecialiseerd in subsidie-advies, nemen dezer dagen hun intrek aan de Van Elmptstraat. Daarmee is het kantoorgebouw geworden wat De Haan Advocaten & Notarissen voor ogen stond: een centrum van hoogwaardige zakelijke dienstverlening.  

Kansen op synergie

 Het is in deze tijd van economische tegenwind niet vanzelfsprekend dat een kantoorgebouw  tot de laatste vierkante meter verhuurd wordt. Van Elmptstraat 2-14 is dan ook niet zomaar een kantoor, maar een gebouw met markante architectuur en een prachtig uitzicht over de stad Groningen. Minstens zo belangrijk is dat alle huurders actief zijn op het gebied van de zakelijke dienstverlening, zodat er kansen op synergie zijn. De huurders kunnen kennis en ervaring uitwisselen, en de vragen van opdrachtgevers multi-disciplinair -vanuit verschillende vakgebieden- benaderen.  

150 professionals onder een dak

 Wie zijn er gevestigd aan de Van Elmptstraat, nabij de Euroborg? Naast De Haan Advocaten & Notarissen zijn dat De Jong & Laan Accountants, GITP en PNO: op nationale schaal opererende grote organisaties met meerdere vestigingen in het land. Van Elmptstraat 2-14 biedt onderdak aan ongeveer 150 professionals.

De Jong & Laan is gespecialiseerd in financiële dienstverlening, GITP adviseert organisaties en individuen op het gebied van talentontwikkeling en PNO begeleidt bedrijven en instellingen bij het vinden en verwerven van subsidies.  

Doeltreffend juridisch advies

 De Haan Advocaten & Notarissen is actief voor het bedrijfsleven, maar ook voor overheden, non-profit-organisaties, onderwijsinstellingen en particulieren. De 140 medewerkers beheersen alle rechtsgebieden: u kunt altijd rekenen op doeltreffend juridisch advies, want De Haan Advocaten & Notarissen maakt het verschil.

Deel deze pagina