In de media: De Haan blijft klimmen

In de media: De Haan blijft klimmen

De Haan Advocaten & Notarissen (Groningen, Zwolle en Leeuwarden) is in de ‘Stand van de Advocatuur’ gestegen naar de twintigste plaats. De ranglijst is een landelijke ranking van de vijftig grootste juridische dienstverleners. De nieuwe cijfers, inclusief toelichting en bedrijfsachtergronden, werden in het WTC Amsterdam uitgereikt aan burgemeester Eberhard van der Laan.

Met de twintigste positie in de sector advocatuur, is De Haan één positie geklommen ten opzichte van 2013. Het kantoor is één van de weinige stijgers in de top van de ranglijst. De Haan steeg door het nieuwe totaal van vierenzeventig advocaten. Over de afgelopen vier jaar gemeten, realiseerde De Haan in de sector advocatuur een groei van 25,4%. Daarmee noteert het kantoor tussen alle landelijke ‘groeiers’ een vierde plaats.

De Haan is in het noorden de grootste juridische dienstverlener. Naast 74 advocaten telt De Haan Advocaten & Notarissen ook 10 notarissen. Ook in de cumulatieve lijst van advocaten en notarissen is het kantoor naar de 20-ste plaats gestegen.  

Teamprestaties
Bestuursvoorzitter Winfryd de Haan is content over de ontwikkeling: ‘Het lijkt maar een klein stapje, van de eenentwintigste naar de twintigste plek, maar daar is ongelofelijk veel werk voor verzet. Ik besef me erg goed dat er door al onze mensen en op al onze locaties dagelijks hard voor de belangen van cliënten wordt gewerkt. Het is een teamprestatie.’

Bron: Fries Journaal 

 

Deel deze pagina