De Haan slaat vleugels uit naar Schiphol

De Haan slaat vleugels uit naar Schiphol

De Haan Advocaten & Notarissen opent per 1 januari 2017 een vestiging op Schiphol. Het is de achtste vestiging van het kantoor en na Almere de tweede vestiging in de Randstad. Vanuit deze nieuwe vestiging biedt De Haan Advocaten & Notarissen bedrijven en instellingen fullservice juridisch advies aan. Daarnaast wordt Schiphol de thuishaven van specialisten op het gebied van handel, transport en logistiek.

“Dit is weer een nieuwe stap in de ontwikkeling van onze dienstverlening”, vertelt Winfryd de Haan, bestuursvoorzitter van het kantoor. “We breiden uit naar een volgende regio. Door het openen van een nieuwe vestiging zitten we ook in de regio Schiphol dichtbij onze klanten. Wij merken dat er ondanks de digitalisering behoefte blijft aan persoonlijk contact.” Dat er verschillende specialisten op het gebied van handel, transport en logistiek vanuit de vestiging Schiphol gaan werken, vindt De Haan logisch: “In deze regio is veel bedrijvigheid op dit gebied, met een concentratie rondom Schiphol. Er is behoefte aan echte specialisten. Daarnaast kunnen we door het openen van een nieuwe vestiging ook met ons M&A-team een grotere regio bestrijken.”

De afgelopen jaren is De Haan Advocaten & Notarissen met 160 medewerkers steevast te vinden in de Top-20 van de grootste advocaten- en notariskantoren van het land (Stand van de Advocatuur en Notariaat). De medewerkers zijn sterke en gedreven specialisten die niet bang zijn om durf te tonen en te strijden voor de belangen van hun cliënten. Ze werken elke dag vanuit acht locaties: Groningen -2 locaties-, Leeuwarden, Assen, Zwolle, Almere, Schiphol en Hamburg. Deze laatste in het kader van de German Desk. De opdrachtgevers van het kantoor zijn zeer divers: van particulieren, zzp-ers en eenmanszaken tot (overheids-)instellingen en bedrijven met meer dan 10.000 werknemers.

Deel deze pagina