Klantevent in samenwerking met Noord 90 en Rabobank

Klantevent in samenwerking met Noord 90 en Rabobank

 

 

E-commerce is meer dan een goede webwinkel! Wilt u ook weten hoe u e-commerce inzet om de concurrentiepositie van uw bedrijf te vergroten en waar uw collega-ondernemers succes mee hebben geboekt? Dit en meer komt u te weten tijdens de ICT-bijeenkomst op dinsdag 17 april 2012 in de Springerzaal van Martiniplaza. Wij nodigen u graag uit deze bijeenkomst bij te wonen. Kom ook uw mogelijkheden ontdekken! Het programma ziet er als volgt uit:

  • 14.30 uur: Ontvangst
  • 15.00 uur: Opening
  • 15.15 uur: De toekomst van e-commerce door Alex van Ginneken
  • 16.00 uur: “Reis met ICT?!” door Adri Hendriks, eigenaar van Bizztravel BV
  • 16.30 uur: afsluiting
  • 16.40 – 18.00 uur: aanvang netwerkborrel en starterspitches

Starterspitches In 7 minuten je eigen e-commerce initiatief presenteren, dat is het idee van de starterspitch. Pitch 1 door Eric Datema, WorkForce Holland Pitch 2 door Tom Olijve, Webandshop.nl Pitch 3 door…u? Wilt u de derde pitch verzorgen? Laat het ons weten in uw aanmelding. Omschrijf daarin ook in het kort uw e-commerce initiatief. Wij ontmoeten u graag op 17 april! Met vriendelijke groet, De Haan Advocaten en Notarissen Noordnegentig accountants en belastingadviseurs Rabobank Stad en Midden Groningen

 

Aanmelden U kunt zich tot 10 april aanmelden voor deze bijeenkomst. Stuur een reply op deze uitnodiging met uw naam, bedrijfsnaam, email en mobiele nummer en eventueel uw aanmelding voor het verzorgen van de derde pitch. Na uw aanmelding ontvangt u per mail een bevestiging van ons.

 

Deel deze pagina