Lezing Actualiteiten Mededingingsrecht 24 februari 2011

Lezing Actualiteiten Mededingingsrecht 24 februari 2011

door mr. Arnold Appelman

 

Uitnodiging

 

Geachte relatie,

 

 

Van de thuiszorg tot de bouw, van de voedselindustrie tot de financiële sector, geen enkel onderdeel van de economie ontsnapt aan het toezicht van de Nederlandse Mededingingsautoriteit en de Europese Commissie. Steeds vaker krijgen ondernemingen forse boetes opgelegd voor overtreding van de mededingingsregels. Echter, niet alleen ondernemingen, maar ook bestuurders, directeurs en leidinggevend personeel kunnen boetes opgelegd worden vanwege overtreding van de mededingingsregels. Daarom organiseert De Haan Advocaten & Notarissen op 24 februari a.s. de lezing:

 

"Actualiteiten Mededingingsrecht"

 

Tijdens deze lezing zal onder andere worden ingegaan op (1) wanneer bestuurders, directeurs en leidinggevend personeel beboet kan worden, (2) wanneer samenwerking met concurrenten of leveranciers/afnemers is toegestaan en (3) de mogelijkheden die het mededingingsrecht biedt aan ondernemingen. Daarnaast zal aandacht besteed worden aan de NMa Agenda en wat te doen bij een inval/bedrijfsbezoek van de NMa.

 

De lezing zal worden gehouden op het kantoor van De Haan Advocaten & Notarissen te Groningen, Van Elmptstraat 2, 9723 ZL te Groningen. De ontvangst is vanaf 14.45 uur. De lezing zal rond 17.00 uur worden afgesloten met een aangeklede borrel. Deelname aan deze lezing is kosteloos. U kunt zich tot 17 februari a.s. opgeven door bijgaand inschrijfformulier retour te sturen.

 

Wij kijken er naar uit u op 24 februari a.s. te begroeten.

 

Met vriendelijke groet.

Namens het team Mededingings- & Aanbestedingsrecht van De Haan Advocaten & Notarissen

 

Arnold Appelman

Deel deze pagina