Nieuwe website gelanceerd!

Nieuwe website gelanceerd!

Eind 2015 namen wij het besluit om onze website te vernieuwen. Peter Idema vertelt over dit project: “De afgelopen jaren is De Haan Advocaten & Notarissen uitgegroeid tot de grootste juridische dienstverlener van Noord-Nederland. Daarnaast behoren wij, met zeven vestigingen en 160 medewerkers, tot de top-20 van ’s lands grootste advocaten- en notariskantoren. Dat schept verwachtingen. Om deze verwachtingen waar te maken is innoveren noodzakelijk. In dit kader is een website die voldoet aan de wensen en behoeften van deze tijd ook erg belangrijk.

iWink
Voor de ontwikkeling van een geheel nieuwe website hebben wij iWink uit Groningen in de arm genomen. iWink is een fullservice internetbureau voor de realisatie van websites, webapplicaties en intranetten. De afgelopen maanden hebben wij gezamenlijk hard gewerkt aan de nieuwe site.

Gebruikersgemak
Er is flink gesleuteld aan de inhoud en de navigatiestructuur. Daarnaast zijn er veel nieuwe functionaliteiten toegevoegd. Hierdoor kunnen relaties en (potentiële) cliënten informatie sneller vinden en gemakkelijker contact met ons opnemen.

Uiterlijk
Niet alleen de inhoud en de structuur zijn aangepast, ook het uiterlijk is volledig herzien. Het uiterlijk van de website is herkenbaar, maar frisser dan voorheen. De nieuwe look and feel van de website wordt de komende maanden doorgevoerd in onze andere communicatie uitingen.

Resultaat
Deze week is de nieuwe website gelanceerd en kunt u het eindresultaat bewonderen. Wij stellen hoge eisen aan de kwaliteit van onze dienstverlening en proberen het kwaliteitsniveau van ons kantoor continu te verbeteren. Dit geldt ook voor onze website. In de toekomst willen wij onze digitale dienstverlening nog verder uitbreiden. Mist u iets op onze website of heeft u suggesties? Laat het dan weten aan Bineke Pol-Bruins door te mailen naar b.pol@dehaanlaw.nl.”

Deel deze pagina