Noordelijk advocaten- en notarissenkantoor De Haan dringt door in nationale Top-25

Noordelijk advocaten- en notarissenkantoor De Haan dringt door in nationale Top-25

Advocaten- en notarissenkantoor De Haan met vestigingen in Groningen, Leeuwarden, Assen, Zwolle en Almere is doorgedrongen tot de Top-25 van grootste advocatenkantoren in Nederland. Uit de jaarlijkse gepubliceerde Stand van de Advocatuur blijkt nu dat De Haan met een stijging van drie plaatsen nummer 23 is. 

Bestuursvoorzitter en oprichter Winfryd De Haan toont zich tevreden maar niet verrast: "Als noorderlingen lopen wij niet snel naast onze schoenen, maar deze positie is natuurlijk wel een mooie bevestiging van een traject dat wij 30 jaar geleden met de vestiging van een kantoor in Groningen hebben ingezet. In die zin is het uiterst bevredigend dat wij nu bij de 25 grootste kantoren van het land horen. Ik zie dit als het resultaat van focus en steeds weer inspelen op een veranderende markt." 

De Haan heeft de wind in de zeilen. Zo kondigde het kantoor, waaraan thans 65 advocaten, 4 (kandidaat-)notarissen en 70 medewerkers zijn verbonden, onlangs ook al aan dat de vooraanstaande Groningse notaris Fokko Keuning overstapt naar De Haan. 

Winfryd de Haan: "Allemaal mooi, maar dit is voor ons nu geen reden voor champagne. Het werk wacht en als wij nu achteruit leunen, dan zou dat de grootste fout zijn die wij nu kunnen maken. Nuchterheid is altijd een goede karaktereigenschap van het Noorden geweest en dat blijft ook zo."

 

Voor meer informatie: mr. W.F. de Haan Tel. 050 - 57 57 407 w.dehaan@dehaanlaw.nl

Deel deze pagina