Oppassen geblazen bij het kiezen van een echtscheidingsadviseur

Oppassen geblazen bij het kiezen van een echtscheidingsadviseur

In de Consumentengids van maart 2013, uitgegeven door de Consumentenbond, is een artikel gewijd aan het vinden van betrouwbare hulp in echtscheidingssituaties. Om meer inzicht te geven in het woud van adviseurs onderzocht de Consumentenbond de verschillende beroepsgroepen en een aantal ketens die echtscheidingsadvies geven.

De vereniging van Familierecht Advocaten Scheidingsmediators (vFAS) krijgt een uitstekende beoordeling. Zo vermeldt het onderzoek: “De scheidingsadvocaten van de vFAS moeten minimaal drie jaar werken als advocaat om aspirant-lid te kunnen worden. Daarna moeten zij nog drie jaar opleidingen volgen voor een volwaardig lidmaatschap. ‘Van de niet vFAS advocaten weet het gros onvoldoende om de klant bij te staan. Ze sturen alleen rekeningen’.”.

Een goede reden dus om u voor een goed en degelijk echtscheidingsadvies en bijstand in uw echtscheiding te wenden tot een bij de vFAS aangesloten advocaat. Van de bij De Haan Advocaten & Notarissen werkzame familierechtadvocaten is het merendeel lid of aspirant-lid van de vFAS.

Deel deze pagina