Persbericht: De Haan Advocaten & Notarissen in Top-20 van Nederland

Persbericht: De Haan Advocaten & Notarissen in Top-20 van Nederland

Het vakblad Advocatie heeft de resultaten van het jaarlijkse onderzoek naar grote advocaten- en notariskantoren in Nederland gepubliceerd. In de 21ste editie van de Stand van de Advocatuur en Notariaat is De Haan Advocaten & Notarissen twee plaatsen gestegen naar de 19e plaats. In de Stand van de Advocatuur heeft het kantoor haar 20ste plaats weten te behouden.

De afgelopen decennia is De Haan Advocaten & Notarissen uitgegroeid tot de grootste juridische dienstverlener van Noord-Nederland. “We beseffen dat we dit succes te danken hebben aan het vertrouwen van onze cliënten”, vertelt Winfryd de Haan, algemeen directeur én naamgever van het kantoor. “Met 72 advocaten en 9 (kandidaat-)notarissen hebben wij alle specialisaties in huis om cliënten zowel zakelijk als privé terzijde te staan. Onze medewerkers zijn sterke en gedreven specialisten die niet bang zijn om durf te tonen en te strijden voor de belangen van hun cliënten.”

De 160 medewerkers werken elke dag vol passie en creativiteit vanuit zeven locaties boven de rivieren. De opdrachtgevers zijn zeer divers: van particulieren en eenmanszaken tot overheidsinstellingen en bedrijven met meer dan 2.000 werknemers. “We werken graag samen met de cliënt om het beste resultaat te behalen. We beseffen dat het steeds vaker gaat om adviseren vooraf dan om procederen naderhand”, stelt Winfryd de Haan. De Haan Advocaten & Notarissen is op vele terreinen trendsettend. Als één van de meest ondernemende en innovatieve kantoren van Nederland staat het kantoor midden in de maatschappij en deinst niet terug voor complexe zaken. Zo won De Haan de zaak rond de waardedaling van woningen in het Groningse aardbevingsgebied tegen de NAM. Deze zaak werd niet alleen in Groningen met veel belangstelling gevolgd, maar het proces kon ook nationaal en internationaal rekenen op massale belangstelling.

Deel deze pagina