Persbericht: De Haan Advocaten & Notarissen trekt nieuwe directeur aan

29 oktober 2018

Serge Evers wordt de nieuwe directeur van DeHaan Advocaten en Notarissen. Per 1 januari 2019 treedt hij als directeur toe tot de Raad van Bestuur, waarvan Hans Silvius de voorzitter is.

Evers is sinds 2011 directeur bij Uitvaartverzekeraar Yarden. Eerder werkte hij voor bedrijven in de financiële en verzekeringssector, waaronder Unigarant en Aegon. Evers was toe aan een volgende stap in zijn carrière.

Als nieuwe directeur gaat Evers samen met de Raad van Bestuur leidinggeven aan DeHaan Advocaten en Notarissen. Verdergaande professionalisering van de organisatie en het streven naar maximale klanttevredenheid zijn belangrijke pijlers.

Evers kijkt uit naar de periode vanaf 1 januari 2019. “We willen bekend staan om de hoge klanttevredenheid en onze uitstekende dienstverlening. Dat vind ik een geweldige ambitie”. Hans Silvius is zeer te spreken over de nieuwe directeur: “We zochten een ervaren directeur met capaciteiten in ondernemerschap en management. Serge Evers beschikt aantoonbaar over deze kwaliteiten.”

DeHaan Advocaten en Notarissen ontwikkelde zich de afgelopen vier decennia tot een regionaal full service kantoor met vestigingen in Groningen, Assen, Leeuwarden, Zwolle en Schiphol. Bij het kantoor zijn 150 mensen werkzaam, waaronder 95 juridische specialisten. De afgelopen periode zette het bedrijf een nieuwe koers voor de toekomst uit. Het kantoor richt zich de laatste jaren meer en meer op gespecialiseerde dienstverlening aan instellingen en ondernemers. Winfryd de Haan, oprichter van het kantoor en algemeen directeur, gaat op 1 januari 2019 met pensioen.