Persbericht: Stein en De Haan Advocaten Zwolle bundelen krachten

Persbericht: Stein en De Haan Advocaten Zwolle bundelen krachten

Stein Advocaten Zwolle en De Haan Advocaten & Notarissen bundelen hun krachten in Zwolle onder de naam De Haan Stein Advocaten. De twee advocatenkantoren fuseren op 1 januari 2018. In het voorjaar zullen de advocaten van Stein hun intrek nemen in het pand van De Haan aan de Grote Voort te Zwolle.

De fusie is voor Stein de gewenste stap naar fullservice dienstverlening voor haar klanten. Marcel Teunis en Ali Ben Daoued zijn daarmee verguld: “Als middelgroot specialistisch kantoor is het niet altijd vanzelfsprekend klanten op alle rechtsterreinen bij te staan. Met De Haan hebben we nu alle specialismen zelf in huis.”

Voor De Haan betekent het samengaan met Stein een versterking van de positie op de groeimarkt in Zwolle en omgeving. “Stein is een gerenommeerd kantoor, met bijzonder goede en gespecialiseerde advocaten. Het sluit naadloos aan bij onze organisatie”, aldus Winfryd de Haan en Lodewijk de Vries.

“Alle medewerkers gaan mee in de fusie. Vanaf het voorjaar zitten we met zestien advocaten op één goed bereikbare locatie in Zwolle. Onze expertise gebieden vullen elkaar mooi aan en de culturen passen goed bij elkaar: korte lijnen en focus op kwaliteit”, vertelt Ben Daoued.

Stein Advocaten is opgericht in 1954 en is gevestigd aan de Eekwal in Zwolle. Er werken nu zeven advocaten die op verschillende rechtsgebieden actief zijn, met belangrijke cliënten in de segmenten ondernemingsrecht en vastgoed-, bouw-, huur- en bestuursrecht.

De Haan Advocaten & Notarissen werd in 1980 opgericht en is de grootste juridische dienstverlener van Noord-Nederland. De Haan heeft acht vestigingen, waaronder de Grote Voort in Zwolle. Bij De Haan zijn 160 medewerkers in dienst, onder wie 85 advocaten, notarissen en juridisch specialisten. Zij bieden fullservice juridische dienstverlening.

Deel deze pagina