Uitnodiging lezing "Juridische valkuilen tijdens de ontwerp- en bouwfase" Groningen

Uitnodiging lezing "Juridische valkuilen tijdens de ontwerp- en bouwfase" Groningen

De Haan Advocaten & Notarissen nodigt u uit voor de lezing "Juridische valkuilen tijdens de ontwerp- en bouwfase" op donderdag 10 oktober 2019

Na de geslaagde bijeenkomst van vorige jaar organiseert De Haan Advocaten & Notarissen ook dit jaar de lezing "Juridische valkuilen tijdens de ontwerp- en de bouwfase". De lezing is speciaal voor projectontwikkelaars, architecten en aannemers. In de één uur durende lezing worden de juridische valkuilen die zich kunnen voordoen tijdens de ontwerp- en bouwfase vanuit twee perspectieven belicht. Hierbij gaat het om valkuilen van het privaatrechtelijke aansprakelijkheidsrecht alsmede de valkuilen van de publiekrechtelijke rechtsbescherming.

De lezing is globaal als volgt opgedeeld:

  • Ontwerp- en uitvoeringsverplichtingen bij een aannemingsovereenkomst (mr. Henderi Lenting)
  • De gevolgen van de publiekrechtelijke rechtsbescherming voor de uitvoering van een bouwplan (mr. Anna Kwint)

 

Tijdens en na afloop van de lezing is er voldoende gelegenheid tot het stellen van vragen. Mocht u nu al een vraag hebben, dan kunt u deze bij uw aanmelding alvast noteren. Indien mogelijk zal uw vraag tijdens de lezing worden beantwoord.

Graag ontvangen wij u en / of uw collega's op donderdag 10 oktober 2019 op het kantoor van De Haan Advocaten & Notarissen te Groningen (Van Elmptstraat 2). Deelname aan de lezing is kosteloos. U bent welkom vanaf 15.30 uur. De lezing start om 16.00 uur, aansluitend is er rond 17.00 uur een borrel. 

DIRECT AANMELDEN: e-mail uw gegevens naar workshop@dehaanlaw.nl 

Deel deze pagina