Uitnodiging lezing "Juridische valkuilen tijdens de ontwerp- en bouwfase" Groningen

Uitnodiging lezing "Juridische valkuilen tijdens de ontwerp- en bouwfase" Groningen

De Haan Advocaten & Notarissen nodigt u uit voor de lezing "Juridische valkuilen tijdens de ontwerp- en bouwfase" op donderdag 1 november 2018.

De lezing is speciaal voor projectontwikkelaars, architecten en aannemers. In de één uur durende lezing worden de juridische valkuilen die zich kunnen voordoen tijdens de ontwerp- en bouwfase vanuit twee perspectieven belicht. Hierbij gaat het om valkuilen van het privaatrechtelijke aansprakelijkheidsrecht alsmede de valkuilen van de publiekrechtelijke rechtsbescherming.

De lezing is globaal als volgt opgedeeld:

  • Ontwerp- en uitvoeringsverplichtingen bij een aannemingsovereenkomst (mr. Henderi Lenting)
  • De gevolgen van de publiekrechtelijke rechtsbescherming voor de uitvoering van een bouwplan (mr. Anna Kwint)


Tijdens en na afloop van de lezing is er voldoende gelegenheid tot het stellen van vragen. Mocht u nu al een vraag hebben, dan kunt u deze bij uw aanmelding alvast noteren. Indien mogelijk zal uw vraag tijdens de lezing worden beantwoord.

Graag ontvangen wij u en / of uw collega's op donderdag 1 november 2018 op het kantoor van De Haan Advocaten & Notarissen te Groningen (Van Elmptstraat 2).  Deelname aan de lezing is kosteloos. U bent welkom vanaf 15.30 uur. De lezing start om 16.00 uur, aansluitend is er rond 17.00 uur een borrel. U kunt zich aanmelden voor de lezing door een mailtje te sturen naar workshop@dehaanlaw.nl. Aanmelden kan tot 1 week voor de geplande datum, maar er is slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Deel deze pagina