Uitnodiging lezing over fosfaatrechten Leeuwarden

Uitnodiging lezing over fosfaatrechten Leeuwarden

Hierbij nodigen wij u uit voor de lezing over fosfaatrechten, die wij op woensdag 29 november 2017 te Leeuwarden organiseren.

Iedere melkveehouder loopt er tegenaan: fosfaatrechten. Hoewel de nieuwe regeling voor een enkeling geen groot verschil maakt, kan de toekenning van fosfaatrechten voor het merendeel zeer grote gevolgen hebben. De nieuwe regeling is echter nog wel deels in nevelen gehuld. Want voor wie komt er een overgangsregeling? Komen de fosfaatrechten toe aan pachter of verpachter?

Hoewel de nieuwe regelgeving nog niet in werking is getreden, zijn deze vragen reden genoeg voor De Haan Advocaten & Notarissen om prof. mr. D.W. (Willem) Bruil uit te nodigen om zijn visie te geven op fosfaatrechten en, wie weet, nog een aantal tips en trucs te geven. De heer Bruil heeft als deskundige in de Eerste Kamer mogen vertellen over zijn visie op de nieuwe wet- en regelgeving omtrent fosfaatrechten.

Graag ontvangen wij u en / of uw collega's op woensdag 29 november aanstaande. Deelname aan de lezing is kosteloos. De lezing vindt plaats in De Elfstedenhal, Fryslanplein 1 te Leeuwarden. Het programma start om 19.30 uur en wordt rond 21.45 uur afgesloten met een aangeklede borrel. U kunt zich aanmelden voor de lezing door een mailtje te sturen naar workshop@dehaanlaw.nl.

Deel deze pagina