Uitnodiging netwerkevent Zwolle - 17 oktober 2017

Uitnodiging netwerkevent Zwolle - 17 oktober 2017

De Haan Advocaten & Notarissen nodigt u uit om deel te nemen aan het netwerkevent dat wij op dinsdag 17 oktober 2017 tezamen met Smit & Legebeke Gerechtsdeurwaarders te Zwolle organiseren voor relaties van onze kantoren.

Er zal volop ruimte zijn om te netwerken onder het genot van een hapje en een drankje. Ook wordt u meegenomen in de boeiende wereld van het mededingingsrecht en krijgt u een kijkje in de keuken van een gerechtsdeurwaarder.
  
Het netwerkevent vindt plaats op het kantoor van De Haan Advocaten & Notarissen te Zwolle (Grote Voort 207-F). Het programma is als volgt:

♦ 15.00 uur Inloop
♦ 15.30 uur Welkom en bijdrage de Haan Advocaten & Notarissen
♦ 16.05 uur Pauze
♦ 16.20 uur Bijdrage Smit & Legebeke Gerechtsdeurwaarders
♦ 16.50 uur Netwerkborrel

De Haan Advocaten & Notarissen

Spreker namens De Haan Advocaten & Notarissen is mr. André Smink, advocaat op het gebied van mededingingsrecht, ondernemingsrecht en fusies, overnames en joint ventures.

"Het mededingingingsrecht is een niet te onderschatten 'sluipmoordenaar'. Sommige ondernemers worden plots overvallen en dan... dan is het te laat. Maar soms biedt het mededingingsrecht ook een mooi aanknopingspunt om onder een beklemmend contract uit te komen en is het de 'reddende engel'. Wanneer moeten de bellen gaan rinkelen? Een inleiding in het mededingingsrecht."

Smit & Legebeke Gerechtsdeurwaarders

Spreker namens Smit & Legebeke Gerechtsdeurwaarders is Rijk Stobbelaar, partner en hoofd Incasso bij het kantoor.

"Smit & Legebeke Gerechtsdeurwaarders B.V. is een organisatie die incasso zaken verzorgt voor bedrijven en particulieren. Onder andere de kracht van onze organisatie is, dat wij naast een incassobureau, eveneens een gerechtsdeurwaarderskantoor zijn. Kortom: alles onder één dak. Wij werken op basis van no cure, no pay, u heeft één vast contactpersoon (rechtstreeks e-mailadres en telefoonnummer), geïncasseerde gelden worden dezelfde dag aan u overgemaakt en degelijk advies (kosten/baten) bij het nemen van maatregelen (onder andere dagvaarden of faillissementsaanvragen)."

Wij nodigen u graag uit om kosteloos dit netwerkevent bij te wonen.  Graag verwelkomen wij u op dinsdag 17 oktober 2017 op ons kantoor te Zwolle aan de Grote Voort 207-F. U kunt zich aanmelden door een e-mail te sturen naar zwolle@dehaanlaw.nl.

Deel deze pagina