Uitnodiging workshop "Actualiteiten Aanbestedingsrecht" 8 juni 2017

Uitnodiging workshop "Actualiteiten Aanbestedingsrecht" 8 juni 2017

Zoals ieder jaar zijn er ook het afgelopen jaar weer de nodige ontwikkelingen geweest in het aanbestedingsrecht. Zo is per 1 juli 2016 de gewijzigde Aanbestedingswet 2012 van kracht. Naar aanleiding van al deze ontwikkelingen organiseert De Haan Advocaten & Notarissen op 8 juni 2017 de workshop "Actualiteiten Aanbestedingsrecht".

Deze workshop is bedoeld voor zowel inkopers, juristen en medewerkers van gemeenten, waterschappen, provincies, onderwijsinstellingen en andere aanbestedende diensten, als voor medewerkers bij bedrijven die inschrijven op aanbestedingen. De workshops zijn gericht op de praktische kant van het aanbesteden. Tijdens de workshops zullen we aan de hand van twee voorafgaand toegezonden casussen, een aantal actuele thema’s uit het aanbestedingsrecht met u doorlopen. U kunt hierbij denken aan hoe moet een inschrijving worden beoordeeld en mag ik fouten herstellen?

Wij nodigen u graag uit om kosteloos mee te doen aan deze workshop. Na het volgen van deze workshop bent u weer op de hoogte over de actualiteiten in het aanbestedingsrecht.

Graag ontvangen wij u en/of uw collega’s op donderdag 8 juni 2017 vanaf 13.00 uur in Chateauhotel en -restaurant De Havixhorst, gelegen aan de Schiphorsterweg 34-36 te De Schiphorst (Meppel). De workshops starten om 13.30 uur en worden rond 16.30 uur afgesloten met een aangeklede borrel. 

U kunt zich aanmelden door een mailtje te sturen naar workshops@dehaanlaw.nl. Aanmelden kan tot 1 week voor de geplande datum, maar er is slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Deel deze pagina