Workshop actualiteiten aanbestedingsrecht op 3 november 2016

Workshop actualiteiten aanbestedingsrecht op 3 november 2016

De nieuwe Aanbestedingswet is op 1 juli 2016 in werking getreden. Hoewel er geen sprake is van een volledig nieuwe wet – de oude wet is aangepast aan de nieuwe aanbestedingsrichtlijnen – zijn er de nodige veranderingen doorgevoerd. Zo is er een geheel nieuw regime voor concessies bijgekomen. Andere nieuwe onderdelen zijn onder meer het verplicht digitaal aanbesteden, een wijziging van de EMVI-gunningssystematiek en de procedure van het innovatiepartnerschap. Daarnaast heeft ook de jurisprudentie niet stilgezeten. Aanleiding voor De Haan Advocaten & Notarissen om weer een workshop ‘Actualiteiten aanbestedingsrecht’ te organiseren.

Waar en wanneer
Datum:    3 november 2016
Tijd:         Inloop vanaf 13.00 uur, start workshop 13.30 uur
Locatie:   Groot Kievitsdal (Hilversumsestraatweg 19, Baarn)

Kijk voor een routebeschrijving op www.grootkievitsdal.nl

Deelname aan de workshop is kosteloos. De workshop wordt rond 16.30 uur afgesloten met een gezamenlijke borrel. Klik hier om u aan te melden voor de workshop. 

Inhoud workshop
De workshop actualiteiten aanbestedingsrecht is bedoeld voor zowel inkopers, juristen en medewerkers van gemeenten, waterschappen, provincies, onderwijsinstellingen en andere aanbestedende diensten, als voor medewerkers bij bedrijven die inschrijven op aanbestedingen. De workshop is gericht op de praktische kant van het aanbesteden. Onder andere de volgende onderwerpen komen tijdens deze workshop aan bod:
1. De nieuwe Aanbestedingswet 2012
2. Gunningscriteria / gunningssystematiek
3. Digitaal aanbesteden
4. Uitsluiting(sgronden)

Wij kijken er naar uit om u en/of uw collega’s op 3 november te mogen begroeten.

Deel deze pagina