Workshop actualiteiten arbeidsrecht op 18 november 2016

Workshop actualiteiten arbeidsrecht op 18 november 2016

De VBA Themakring HR nodigt VBA leden (en overige geïnteresseerden) uit voor de workshop "Actualiteiten arbeidsrecht". Het einde van het jaar is in zicht. Dit betekent ook een nieuw jaar voor uw organisatie met aanpassingen en mogelijke wijzigingen op het gebied van arbeidsrecht en regelgeving in 2017.

Bent u HR professional en/of verantwoordelijk voor het HR-beleid in uw organisatie en wilt u op een professionele wijze op de hoogte gebracht worden van de verschillende procedures onder de WWZ, transitievergoeding en de billijke vergoeding en het belang van dossier opbouw kom dan op 18 november 2016 naar deze informatieve workshop.

De workshop die vanuit het VBA Themakring HR georganiseerd wordt, zal verzorgd worden door De Haan Advocaten & Notarissen. Zij zullen u als VBA-lid (en eventuele andere geïnteresseerden) kosteloos alle ins en outs vertellen van de bevindingen van Wet Werk en Zekerheid en de eerste jurisprudentie en praktijkvoorbeelden van de WWZ met ons delen, zodat u 2017 HR-proof in kunt gaan!

Programma
15:00 – 15:15 uur inloop
15:15 – 17:00 uur workshop arbeidsrecht en regelgeving 2017 gegeven door
mr. S. Rötscheid en mr. T. van der Baan van De Haan Advocaten & Notarissen
17:00 – 18:00 uur netwerkborrel

Locatie
De Haan Advocaten & Notarissen 
Radioweg 2
1324 KW Almere

Aanmelden
Voor deze workshop zijn slechts 50 plaatsen beschikbaar. Aanmelden is verplicht en kan via de VBA site https://www.vba-almere.nl/agenda.

Deel deze pagina