Bedrijf of onderneming starten in Friesland

Bedrijf of onderneming starten in Friesland

Uw eigen bedrijf of onderneming in Friesland? Bij het starten van een eigen bedrijf of onderneming dient u rekening te houden met enkele gebaande paden binnen het ondernemingsrecht, bijvoorbeeld met betrekking tot de verschillende rechtsvormen. De notarissen van De Haan Advocaten & Notarissen kunnen u helpen een BV op te richten, een eenmanszaak of vof om te zetten in een BV of adviseren over de rechtsvorm die het best aansluit bij uw situatie.

U kunt een eigen bedrijf of onderneming starten in Friesland op basis van de rechtsvorm die daar het best bij past. Een eenmanszaak is eenvoudig te starten en te voeren, maar weet u ook hoe de persoonlijke aansprakelijkheid verschilt van die van een BV? Het zijn belangrijke zaken om rekening mee te houden. Door goed van start te gaan met uw onderneming of bedrijf in Friesland loopt u in een later stadium niet tegen vervelende verrassingen aan.

Eigen bedrijf starten

Wij helpen u bij De Haan Advocaten & Notarissen graag bij het starten van uw eigen bedrijf in Friesland. We vertellen u graag meer over de verschillende rechtsvormen en zetten de voor- en nadelen voor u op een rij. Wilt u op een later moment uw eenmanszaak omzetten naar een BV of heeft u samenwerking in een vof waarvan u zich afvraagt of dat nog de juiste keuze is? Als ervaren notarissen kunnen we u daar goed over adviseren en in begeleiden.

Ervaren notarissen

Onze ervaren notarissen helpen u vanuit een van onze kantoren in Friesland graag een eigen bedrijf of onderneming op te starten, zodat u vanuit de eigen regio goed van start kunt. Wij hebben twee vestigingen in Friesland waar onze ervaren notarissen u kunnen helpen bij het starten van uw eigen bedrijf, zodat we altijd bij u in de buurt zijn.

Naast het adviseren over de juiste rechtsvorm kunnen wij u adviseren bij herstructureringen, herfinancieringen of het wijzigen van statuten. Van de eerste stappen tot aan het meer complexe ondernemingsrecht: we zijn u er graag mee van dienst!

Bedrijf of onderneming starten in Friesland

We helpen u graag uw bedrijf of onderneming te starten in Friesland. Benieuwd naar wat er bij komt kijken of waar u rekening mee dient te houden? Weet u al goed wat er van belang is en zoekt u naar een ervaren notaris in de buurt die dit voor u kan verzorgen? U bent bij ons aan het juiste adres.

Contact opnemen met De Haan Advocaten & Notarissen

Neem voor meer informatie contact met ons op of maak direct een afspraak. We helpen u graag met het starten van uw onderneming of bedrijf in Friesland en zijn goed thuis in het ondernemingsrecht.

Deel deze pagina