Bedrijf of onderneming starten in Leeuwarden

Bedrijf of onderneming starten in Leeuwarden

Een goed begin is het bekende halve werk. Dat geldt absoluut voor het starten van uw bedrijf of onderneming in Leeuwarden. Een goede notaris kan u helpen een BV op te richten, een eenmanszaak of vof om te zetten naar een BV of u te adviseren in de rechtsvorm die het best aansluit bij uw wensen.

Het starten van een eigen onderneming of bedrijf brengt verschillende uitdagingen met zich mee. Om dit idee goed te beschermen en bijvoorbeeld persoonlijke aansprakelijkheden te voorkomen, is het verstandig u juridisch goed te laten adviseren. Een notaris kan u helpen een bedrijf of onderneming te starten in Leeuwarden, zodat u achteraf niet voor vervelende verrassingen komt te staan.

Eigen onderneming starten

Wilt u een bedrijf of onderneming starten in Leeuwarden en zoekt u naar de meest geschikte rechtsvorm? Een eenmanszaak kan men eenvoudig zelf starten, bij een BV komt daar meer bij kijken. We zetten de voor- en nadelen van de verschillende rechtsvormen zoals bijvoorbeeld een eenmanszaak, vof of BV graag voor u op een rij. Aan de hand daarvan kunnen we u adviseren en desgewenst van dienst zijn met de akte van oprichting.

Heeft u uw onderneming al langere tijd en wilt u die omzetten naar een andere rechtsvorm? Wilt u een statutenwijziging doorvoeren of bent u benieuwd naar de voordelen van een stichting of een vereniging? Het zijn zaken waar we u bij De Haan Advocaten & Notarissen uitstekend bij kunnen helpen.

Ervaren notarissen

Vanuit onze vestiging in Leeuwarden werkt een team van ervaren notarissen. We gaan graag met uw vraagstuk aan de slag of zorgen voor een helder advies op basis van uw specifieke situatie. Naast notarissen gespecialiseerd in ondernemingsrecht werken er op onze vestiging in Leeuwarden ook notarissen gespecialiseerd in vastgoed en personen- & familierecht. Zij kunnen u bijvoorbeeld helpen bij het aankopen van een bedrijfspand of het beschermen van u partner tegen de risico’s die u als ondernemer loopt.

Bedrijf of onderneming starten in Leeuwarden

Een bedrijf of onderneming starten in Leeuwarden en graag goed van start gaan op basis van de juiste rechtsvorm? Neem contact met ons op voor meer informatie. We schetsen u graag de mogelijkheden of kunnen u helpen bij bijvoorbeeld het omzetten van een eenmanszaak of vof naar een BV, het wijzigen van de statuten of het uitgeven van aandelen of certificeren van aandelen.

Meer weten over De Haan Advocaten & Notarissen?

De Haan Advocaten & Notarissen is specialist in het starten van bedrijven en ondernemingen in Leeuwarden en omgeving. Neem contact met ons op of maak een afspraak op een kantoor bij u in de buurt.

Deel deze pagina