(executie) veilingen

(executie) veilingen

Heeft u hulp nodig bij het organiseren van een veiling? Wilt u advies of uw het beste een online – of een fysieke veiling kunt organiseren? Of bent u op zoek naar een toezichthouder? Wij kunnen u van dienst zijn!

Wij hebben ruime ervaring in het organiseren van en het toezicht houden op veilingen. Dit geldt zowel voor veilingen van roerende- als onroerende zaken, vrijwillige veilingen als executoriale veilingen en veilingen in een veilingzaal als online-veilingen. Deze veilingen worden in heel Nederland georganiseerd. Bij executoriale veilingen wordt meestal samengewerkt met diverse regioveilingen. Publicatie van veilingen vindt onder andere plaats op http://www.veilingbiljet.nl/

Voor een aantal banken zijn wij een vast aanspreekpunt voor het organiseren van executieveilingen. Wij hebben korte lijntjes met de medewerkers van de afdelingen bijzonder beheer. Hierdoor kan er snel, effectief en doelgericht worden geschakeld in het veilingproces. We werken oplossingsgericht en hebben oog voor maatschappelijke gevoeligheden rond executieveilingen. We proberen het proces voor alle betrokkenen tot een zo goed mogelijk einde te brengen.

Wij kunnen u onder andere adviseren en begeleiden bij:

  • het organiseren van online- en/of zaalveilingen van onroerende zaken.
  • het toezicht houden op (online)veilingen van roerende zaken.
  • het faciliteren van workflow processen van afdelingen bijzonder beheer.
  • het voornemen op een veiling te bieden.

Deel deze pagina