Carla van der Slikke

Carla van der Slikke

Advocaat

Carla is na het voltooien van haar rechtenstudie in maart 2010 anderhalf jaar werkzaam geweest als bureaujurist op een klein advocatenkantoor. Op dit kantoor ontwikkelde zij haar voorliefde voor het personen- en familierecht en deed naast de andere rechtsgebieden, op dit vlak zeer veel ervaring op. In december 2011 maakte Carla de overstap naar De Haan Advocaten en Notarissen, om haar ambitie om als advocaat  haar cliënten in de meest ruime zin te kunnen adviseren en bijstaan,  te verwezenlijken.

Carla behandelt zaken op het gebied van personen- en familierecht in de meest brede zin, zoals echtscheidingen en beëindiging van geregistreerde partnerschappen, verdeling van huwelijksgemeenschappen en de afwikkeling van huwelijkse voorwaarden. Daarnaast kan bij personen- en familierecht ook gedacht worden aan alimentatie en omgang- en gezagskwesties. Ook behandelt Carla zaken die zien op nalatenschappen en andere erfrechtelijke kwesties. 

Carla streeft ernaar een voor alle partijen zo goed mogelijk resultaat te bereiken.  Als dit niet lukt in goed overleg tussen partijen en de gang naar de rechtbank onvermijdelijk is, staat zij ook daar haar mannetje. Met hart voor de zaak, maar hard als het moet.

Carla is lid van:

  • de Jonge Balie Groningen