Dolf van Gaalen

Dolf van Gaalen

Advocaat

Na het afronden van zijn studie Nederlands recht (civielrechtelijk richting) in Leiden, was Dolf kort werkzaam in de algemene en maritieme praktijk in Vlissingen. In 1987 stapte Dolf over naar kantoor Levenbach & Gerritsen, waar hij een reputatie opbouwde in de ondernemingsrechtpraktijk voor het (groot-)MKB in Schiphol en directe omgeving.

Kennis en toewijding zijn Dolfs drijfveren in de samenwerking met zijn cliënten. Tot zijn klantenkring behoren vermogende particulieren (w.o. DGA's), agrarische bedrijven, transportbedrijven en expediteurs, dienstverlenende organisaties en internationale ondernemingen vanuit een internationaal netwerk. Dolf adviseert zijn klanten en waar nodig procedeert hij ook voor hen.

Sinds februari 2017 is Dolf verbonden aan De Haan Advocaten & Notarissen. Hij maakt deel uit van de sectie handel, transport en logistiek. Binnen deze sectie werken verschillende specialisten met elkaar samen om direct in te kunnen spelen op de behoefte van bedrijven op het gebied van handel, transport en logistiek.

Dolf is lid van de specialistenvereniging van incasso- en procesrechtadvocaten (VIA), waar hij al jarenlang een bestuursfunctie bekleedt. Daarnaast is Dolf actief in verschillende netwerken in de regio Schiphol.