Ozaer Wassiee

Ozaer Wassiee

Jurist

Ozaer heeft in 2015 zijn studie Nederlands Recht aan de Rijksuniversiteit Groningen afgerond met als specialisaties bedrijfsrecht en privaatrecht. Hij heeft zijn scriptie geschreven over de vennootschapsrechtelijke werking van de aandeelhoudersovereenkomst.

Al tijdens zijn studie was Ozaer werkzaam op een advocatenkantoor in Groningen. Na zijn afstuderen is hij gaan ondernemen in de vorm van het adviseren in en voeren van bezwaarprocedures tegen WOZ-beschikkingen. Sinds september 2016 is hij werkzaam als jurist bij De Haan Advocaten & Notarissen. Zijn interessegebieden zijn het ondernemingsrecht, insolventierecht, contractenrecht en sportrecht.

Naast zijn studie is Ozaer actief geweest voor de Stichting Nahid. Deze stichting heeft als doel kansarme weduwes in Afghanistan te helpen door middel van het bouwen van vrouwenhuizen en werkgelegenheidsprojecten.

Ozaer is verder een groot sportliefhebber en dan met name voetbal. Naast de wekelijkse uitslagen in de Nederlandse eredivisie, Engelse Premier League, Italiaanse Serie A en Duitse Bundesliga, houdt hij ook alle transfers bij in diezelfde competities.