Arnold Appelman

Arnold Appelman

Advocaat

Na zijn studie aan de Radboud Universiteit Nijmegen en de University of Sydney is Arnold Appelman in 2005 begonnen in de advocatuur. Hij is begin 2006 in Zwolle als advocaat beëdigd, waarna hij in 2008 de overstap heeft gemaakt naar De Haan Advocaten & Notarissen.

Arnold is gespecialiseerd in (Europees) Mededingings- en Aanbestedingsrecht en Staatssteunrecht. Arnold adviseert decentrale overheden, sociale werkplaatsen, onderwijsinstellingen, brancheverenigingen, ondernemersverenigingen en ondernemingen over de toepassing van deze regels. In zijn advisering zoekt Arnold altijd naar de meest praktische oplossingen die recht doen aan de belangen van zijn cliënten. Hierbij denkt Arnold altijd in mogelijkheden en niet in onmogelijkheden.

Arnold geeft met regelmaat lezingen en workshops op het gebied van het mededingingsrecht en het aanbestedingsrecht. Tevens is hij een veel gevraagd spreker op congressen en beurzen. In zijn vrije tijd is Arnold een fervent waterpoloër en zeiler.

Arnold heeft in 2012 de Grotius-opleiding Europees & Nationaal aanbestedingsrecht afgerond. Tevens is hij actief lid van de:

  • Vereniging voor Mededingingsrecht;
  • Nederlandse Vereniging voor Aanbestedingsrecht;
  • VvM Jong.

Arnold Appelman is werkzaam op de vestiging Zwolle en maakt deel uit van het arrondissement Overijssel.