Bert Gunnink

Bert Gunnink

Kandidaat-notaris

In 2012 heeft Bert zijn notariële en fiscale master afgerond. Sindsdien is hij werkzaam bij De Haan Advocaten & Notarissen. Hij verricht allerlei werkzaamheden voor ondernemers. Bert houdt zich met name bezig met het ondernemingsrecht. Of het nu gaat om het oprichten van een besloten vennootschap voor een startende ondernemer, of om het herstructureren of herfinancieren van een groot (maritiem) concern, waarbij alle communicatie in het Engels verloopt. Bert gaat de uitdaging aan en ziet het als zijn persoonlijke verantwoordelijkheid om zo snel mogelijk het beste resultaat voor u te behalen. Zowel startende ondernemers als directeuren van grote (internationale) ondernemingen zijn daarom vol lof over Berts inzet en slagvaardigheid.

Zelf vindt Bert de dossiers die onder hoge tijdsdruk staan en waarin dus snel geacteerd moet worden geweldig. “Het is elke keer genieten wanneer bij ‘spoeddossiers’ alles op zijn plek valt, waardoor de cliënt binnen een zo kort mogelijk tijdsbestek geholpen is” aldus Bert zelf.

Om zijn kennis en kunde op peil te houden volgt Bert op dit moment de beroepsopleiding voor kandidaat-notarissen. Hij verwacht deze opleiding in 2016 af te ronden, waarna hij ook bevoegd is om als waarnemer zijn kwaliteiten in dienst van de cliënt te stellen.

In zijn vrijetijd vindt Bert het leuk om te koken en anderen te laten genieten van zijn culinaire creaties. Daarnaast is hij betrokken en actief binnen de kerkelijke gemeente van zijn huidige woonplaats Assen.

Benieuwd naar wat Bert voor u kan betekenen? Hij staat u graag te woord en denkt graag met u mee over de juridische en fiscale gevolgen van uw plannen.