Eric de Waart

Eric de Waart

Advocaat

Na het afronden van zijn studie Nederlands recht aan de Erasmus Universiteit van Rotterdam heeft Eric de Waart gewerkt als bedrijfsjurist en adviseur bij onder andere Deloitte en Rabobank. Sinds 2002 heeft Eric zijn eigen praktijk in de advocatuur en is sindsdien als juridisch adviseur en advocaat werkzaam voor bedrijven en ondernemers.

Eric heeft ruime ervaring op het gebied van het ondernemingsrecht. Hij staat ondernemers bij in trajecten van bedrijfsopvolging, fusies en overnames en contracten en geschillen. Eric heeft daarnaast een focus op bedrijven die actief zijn in de transport en logistiek.

Eric is vanaf januari 2017 verbonden aan De Haan Advocaten & Notarissen. Bedrijven kunnen bij Eric terecht met vraagstukken op het gebied van arbeidsrecht, nationaal en internationaal handelsrecht, contracten, samenwerkingsverbanden, schadeclaims en fusies, overnames en joint-ventures. Door zijn achtergrond en branchekennis is Eric regelmatig betrokken bij complexe contractonderhandelingen en geschillen, bedrijfsovernames en reorganisaties in het bijzonder in de transport en logistiek branche.

Eric de Waart is werkzaam op de vestiging Schiphol en maakt deel uit van het arrondissement Noord-Holland.