Hanneke Hoff

Hanneke Hoff

Advocaat

Hanneke Hoff is gespecialiseerd advocaat in (Europees) Aanbestedingsrecht en Ondernemingsrecht. Hanneke adviseert (semi)overheden, ondernemingen en non-profit organisaties. Door haar ruime ervaring met complexe aanbestedingen in de zorg is Hanneke een van Nederlands toonaangevende advocaten in de medische sector. Binnen het aanbestedingsrecht in Nederland is zij de voortrekker van Value Based Procurement. 

Hanneke heeft ruime ervaring met:

  • Adviseren van aanbestedende diensten en inschrijvende partijen over aanbestedingsstrategieën om hun doelen te verwezenlijken.
  • Het voeren van (kort geding) procedures.
  • Ondersteunen van aanbestedende diensten en inschrijvende partijen in het gehele aanbestedingsproces. Van beleid tot uitvoering. Van leidraad tot contract.
  • Adviseren van ondernemingen bij contracten en samenwerkingen. Als klankbord van directies of het voeren van procedures.

Bijzondere expertise heeft Hanneke binnen de sectoren zorg (onder meer chirurgie, OK’s, radiologie, endoscopie, anesthesiologie), bouw en vervoer. Ook adviseert Hanneke op het terrein van PPS (publiek-private samenwerking).

Praktisch, resultaatgericht, commercieel, daadkrachtig en bevlogen karakteriseren Hanneke. Ze adviseert en begeleidt haar cliënten in het behalen van hun wensen en doelen. Daarnaast wordt Hanneke regelmatig gevraagd als klankbord en geeft zij spreekbeurten en lezingen. 

Hanneke studeerde privaatrecht en notarieel recht aan de Universiteit Utrecht. Behaalde daarna haar leergang Aanbestedingsrecht cum laude. Werkte eerder bij een toonaangevend kantoor in het midden van het land en maakt sinds 2015 deel uit van De Haan Advocaten & Notarissen. 

Lidmaatschappen:

  • Bedrijvensociëteit A37
  • Zwolse Vastgoedsociëteit
  • Nederlandse Vereniging voor Aanbestedingsrecht

 

Hanneke Hoff is werkzaam op de vestiging Zwolle en maakt deel uit van het arrondissement Overijssel.

Hanneke Hoff heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:
– Aanbestedingsrecht
– Ondernemingsrecht

Deze registratie verplicht mij elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.