Iris Djordjevic

Iris Djordjevic

Advocaat

Sinds mei 2018 is Iris Djordjevic werkzaam als strafrechtadvocaat bij De Haan Advocaten & Notarissen, waar zij cliënten bijstaat in strafzaken van uiteenlopende complexiteit en omvang. Cliënten kunnen ook bij haar terecht met zaken op het gebied van bestuurs(straf)recht. Iris is een betrokken en kritische advocaat die een zaak tot op de bodem uitzoekt. Ze knokt voor haar cliënten en heeft het contact en de samenwerking met cliënten hoog in het vaandel staan om zo tot het beste resultaat te komen.

“Een advocaat moet iemand zijn waar de cliënt altijd op terug kan vallen”

Al sinds haar studie houdt Iris zich vooral bezig met het strafrecht. Het rechtsgebied waar haar passie ligt. Iris rondde in augustus 2016 de master Strafrecht en Criminologie af aan de Rijksuniversiteit Groningen. Zij deed onderzoek naar de voorwaardelijke invrijheidstelling en de penitentiaire beginselenwet. Gedurende haar studie liep Iris stages bij diverse advocatenkantoren en werkte zij als griffier bij de sector strafrecht van de Rechtbank Noord Nederland, alwaar zij de nodige praktijkervaring heeft opgedaan. Ook heeft Iris tijdens haar studie als ondersteunend medewerker gewerkt bij het strafrechtkantoor van De Haan Advocaten en heeft zij zich ingezet als vrijwilliger bij o.a. een grote mensenrechtenorganisatie. In februari 2017 is Iris beëdigd tot advocaat.  

Iris is lid van de NVJSA (vereniging voor jonge strafrechtadvocaten) en de Jonge Balie van Groningen en Assen.

Iris Djordjevic is werkzaam op de vestiging Groningen - Turfsingel en maakt deel uit van het arrondissement Noord-Nederland.