Jos Janssen

Jos Janssen

Advocaat flexibele schil

Jos Janssen is op 26 februari 1993 advocaat beëdigd en sinds 1997 als Duits Rechtsanwalt bij het Landgericht in Hamburg toegelaten. Daar is hij mede naamgever aan het in hartje stad gevestigde advocatenkantoor Stoffregen & Janssen | Rechtsanwälte und Advocaat.

Na 11 jaar als partner aan De Haan Advocaten & Notarissen verbonden te zijn geweest is Jos per 1 januari 2016 overgestapt naar het kantoor Surquin Verheyden Advocaten en Rechtsanwalt in Arnhem. Sindsdien is Jos onderdeel van de flexibele schil van De Haan Advocaten & Notarissen en wordt er in voorkomende “Duits recht-dossiers” van cliënten een beroep op hem gedaan, teneinde hen in naam van het kantoor met raad en daad bij te staan en te adviseren. Klik hier voor nadere informatie over de flexibele schil van De Haan Advocaten & Notarissen.

Jos is gespecialiseerd in het Nederlands en Duits Handels- en ondernemingsrecht, het Nederlands en Duits contractenrecht en het Nederlands en Duits arbeidsrecht. Daarin staat hij voornamelijk Nederlandse en Duitse cliënten bij met belangen en geschillen “aan de andere kant van de grens”.

Mr. Jos Janssen maakt deel uit van het arrondissement Gelderland.