Peter-Paul Bruens

Peter-Paul Bruens

Advocaat

Peter-Paul is na zijn studie rechten in Leiden in op 1 januari 2000 als advocaat in dienst getreden bij De Braauw Blackstone Westbroek Advocaten en heeft gewerkt in de algemene procespraktijk en in de internationale financieringspraktijk.

Sinds 2003 is Peter-Paul verbonden aan De Haan Advocaten & Notarissen in Groningen, vanaf 2009 als partner. Peter-Paul is gespecialiseerd in het Ondernemingsrecht en het Contractenrecht.

Hij adviseert zijn cliënten en staat deze bij in procedures. Veel voorkomende kwesties in de praktijk van Peter-Paul zijn overnames, het opzetten van samenwerkingsverbanden en ontvlechtingen / geschillen tussen aandeelhouders. Daarbij is het door Peter-Paul gehanteerde motto dat een goed opgesteld contract een hoop kosten in de toekomst kan voorkomen. Voorkomen is beter dan genezen. Indien noodzakelijk wordt er natuurlijk wel geprocedeerd. Daarbij worden ook rechtsmaatregelen als beslag niet geschuwd.

Peter-Paul heeft de Grotius specialisatieopleiding Corporate Structures gevolgd en adviseert en procedeert in het Nederlands en Engels.

Peter-Paul is lid van de Raad van Bestuur van het kantoor.

Peter-Paul Bruens is werkzaam op de vestiging Groningen en maakt deel uit van het arrondissement Noord-Nederland.