René de Bondt

René de Bondt

Advocaat

Na het afronden van zijn studie Nederlands recht en Internationaal recht aan de Universiteit Leiden is René zijn loopbaan begonnen bij de EVO. Na ruim 10 jaar bij de EVO gewerkt te hebben heeft René ervaring opgedaan als bedrijfsjurist bij DHL, KLM en Fokker. In 2010 maakte René de overstap naar de advocatuur.

René heeft zich gespecialiseerd in het handels- en vervoerrecht. Hij rondde in 2015 met succes de postacademische opleiding zee- en vervoerrecht aan de Grotius Academie af. René combineert zijn juridische kennis met een grote dosis praktijkervaring.

René werkt zowel voor opdrachtgevers als dienstverleners in de op- en overslag, expeditie en transport. Bedrijven kunnen bij René terecht voor advies op het gebied van im- en export, contracten, ladingschade, verzekeringskwesties en alle andere zaken waar bedrijven binnen handel, transport en logistiek mee geconfronteerd worden.  

René is sinds januari 2017 verbonden aan De Haan Advocaten & Notarissen. Hij maakt deel uit van de sectie handel, transport en logistiek. Binnen deze sectie werken verschillende specialisten met elkaar samen om direct in te kunnen spelen op de behoefte van bedrijven op het gebied van handel, transport en logistiek. René schrijft regelmatig over actuele onderwerpen binnen deze sector en houdt regelmatig voordrachten voor bedrijven. Daarnaast is René lid van de vereniging voor vervoerrecht en van diverse netwerkorganisaties in het vervoer en de luchthaven Schiphol.

René de Bondt is werkzaam op de vestiging Schiphol en maakt deel uit van het arrondissement Noord-Holland.