Flexibele schil

Flexibele schil

contact

    Flexibele schil

    Naast partners (mede-eigenaar van het kantoor) en advocaten en (kandidaat-)notarissen die krachtens een arbeidsovereenkomst aan De Haan Advocaten & Notarissen verbonden zijn, werkt tevens een aantal advocaten als zelfstandig ondernemer krachtens een overeenkomst van opdracht voor ons kantoor. Een aantal van hen is tevens verbonden aan een ander advocatenkantoor. Zij vormen de flexibele schil van De Haan Advocaten & Notarissen en worden op deze pagina vermeld.

    Wanneer deze advocaten werken voor cliënten van De Haan Advocaten & Notarissen, ontstaat er een overeenkomst tussen De Haan Advocaten & Notarissen en de cliënt. De Haan Advocaten & Notarissen is verantwoordelijk voor de werkzaamheden. Als de advocaat derhalve een beroepsfout maakt, dan valt dat onder de beroepsaansprakelijkheidsverzekering van De Haan Advocaten & Notarissen. Als de cliënt een klacht heeft over de advocaat, dan kan deze worden ingediend bij de interne klachtenbehandelaar van De Haan Advocaten & Notarissen.

    De Haan Advocaten & Notarissen zal de werkzaamheden factureren en de algemene voorwaarden van De Haan Advocaten & Notarissen zullen van toepassing zijn. Op deze wijze is gewaarborgd dat er voor cliënten geen verschil is welke advocaat van De Haan Advocaten & Notarissen voor hen optreedt.

    Bekijk hier welke advocaten deel uitmaken van de flexibele schil van De Haan Advocaten & Notarissen