Anna Kwint

Sinds Anna werd beëdigd in 2013, is zij werkzaam bij DeHaan Advocaten en Notarissen. Anna is gespecialiseerd in Bestuursrecht, meer specifiek in het Omgevingsrecht. Anna staat bekend als een professionele, zeer gedreven en toegewijde advocaat die de uitdaging opzoekt. Anna voorziet haar cliënten van een helder advies zodat zij een weloverwogen beslissing kunnen nemen. De inhoudelijke vakkennis, bereikbaarheid en duidelijke communicatie zijn hierbij onontbeerlijk. Anna staat altijd achter, naast en voor haar cliënten.

Door de vloeiende beheersing van de Engelse, Tsjechische en Slowaakse taal is Anna goed in staat om haar cliënten ook in deze talen te adviseren en bij te staan.

Voordat Anna advocaat werd, werkte zij als docent Nederlands recht bij het Instituut voor Rechtenstudies van de Hanzehogeschool Groningen. Daarnaast was zij coördinator van de internationale contacten van het Instituut voor Rechtenstudies. Als voormalig opleider van juridische dienstverleners weet Anna als geen ander waar de belangen van de cliënt het best mee gediend zijn.

Gerelateerde posts