Christoph Koning

Christoph Koning werkt als advocaat bij DeHaan. Hij is werkzaam in het civiel recht, en legt daarbij de focus op het ondernemingsrecht. Christoph adviseert en procedeert veelvuldig over ondernemingsrechtelijke vraagstukken. Zijn bijzondere belangstelling gaat daarbij uit naar het contractenrecht, en zaken over bestuurdersaansprakelijkheid.

Christoph werkt namens DeHaan voor zowel cliënten binnen het MKB, als in de grootzakelijke markt. Zijn adviezen zijn altijd afgestemd op de concrete activiteiten van zijn cliënten. Maatwerk is daarbij de rode draad. Christoph hecht veel waarde aan het opbouwen en onderhouden van een duurzame relatie, hetgeen de basis vormt van kwalitatief hoogstaande dienstverlening.

Christoph is sinds 2020 in dienst bij DeHaan en studeerde rechten aan de Rijksuniversiteit Groningen. Tijdens zijn studie is hij werkzaam geweest bij uiteenlopende advocatenkantoren. Christoph heeft zowel ervaring opgedaan bij een klein advocatenkantoor in het noorden van Nederland, als bij internationale advocatenkantoren in de Randstad.

Wilt u een persoonlijk gesprek met Christoph over een juridisch vraagstuk? Neem dan gerust contact met hem op.