Eddy Visser

Om brede kennis van het civiele recht te houden heeft Eddy de Masterspecialisaties Arbeidsrecht en Privaatrecht aan de Rijksuniversiteit Groningen gevolgd. Eddy kan zijn cliënten op gedegen wijze adviseren en bijstaan in verschillende privaatrechtelijke kwesties.

In het kader van de afronding van zijn opleiding heeft Eddy zijn scriptie geschreven over de transitievergoeding en de WW-uitkering. Daarin doet hij een voorstel tot wetswijziging waardoor werknemers na ontslag sneller een nieuwe baan vinden en werkgevers daardoor minder aan ontslagvergoeding en premie hoeven te betalen. Deze oplossingsgerichtheid brengt hij ook tot uiting in de praktijk.

Eddy is bij DeHaan Advocaten en Notarissen via een student-stage met de advocatuur bekend geraakt en is per februari 2017 in dienst getreden.

Rechtsgebiedenregister
Eddy Visser heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:

  • Arbeidsrecht

Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied. 

Gerelateerde posts